Skip links

10a Ruta de Lancia pel Berguedà

Share

Després d’uns dies de tranquil·litat i amb l’arribada de l’època estiuenca a l’horitzó, Històrics va tornar a gaudir d’una nova trobada el passat 8 de juny: la 10a Ruta de Lancies pel Berguedà, amb la Plaça Santa Maria de Casserres com a lloc de trobada.

En aquesta ocasió, van participar un total d’11 Lancies i 19 persones, entre els quals volem destacar el cotxe més veterà, que va ser el Lancia Fulvia de l’any 1972, a càrrec de l’Enric Viscarro; encara que també destacaven el Lancia Matini 5 d’en David Canyadó i els dos Beta Montecarlo, un dels quals és una de les unitats que havia produït Seat a la factoria que tenia a Landaben, a Pamplona.

A més del recorregut, una altra cosa que va agradar molt als assistents van ser les rutes turístiques que van fer per aquell indret, com la visita a l’església parroquial d’Olius al Solsonès, declarada Bé cultural d’interès nacional, i al cementiri modernista construït l’any 1916 i aprofitant unes grans roques, que és on hi ha les tombes.

Itinerari

Com dèiem, la ruta va ser l’altre gran al·licient de la trobada, ja que els participants van poder gaudir moltíssim, observant l’entorn i la bellesa dels seus paratges i aprofitant les carreteres plenes de revolts per on aquests Lancies passaven i que són el seu hàbitat natural.

El lloc de dinar va ser al Restaurant Cal Majoral, on a la taula el grup Lancia aprofitava per anar enfortint i conservant aquesta relació que mantenen des de ja fa uns anys.

Com sempre, Històrics vol agrair la bona tasca que fa el coordinador de la trobada, en Francesc Puig, en “Xisco”, al Club i, en especial, al Grup Lancia, ja que amb aquesta ja són 10 les Rutes de Lancia coordinades per ell. Felicitats i esperem que, per molts anys, puguis continuar amb el teu gran treball i fent activitats per la marca italiana de Torí!

Joel Araque Nieto

Fotos Francesc Puig

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar