Land Rover Party 2018

Durant el cap de setmana del 29 i 30 d’aquest mes de setembre arribava la 12a edició de la Land Rover Party 2018, una exposició i ruta que protagonitzaven aquests cotxes clàssics a la Finca de les Comes, Súria (Barcelona).  Allà es va celebrar el 70 aniversari de la marca que molts no es van voler perdre.

El número de Land Rover clàssics que formaven part de l’exposició dintre de la Land Rover Party va ser de 38. Aquesta va ser la nostra aportació d’entre totes les activitats que havia preparat l’equip organitzador de les Comes. Per això, aquest número només va ser una petita aportació, ja que durant tot el cap de setmana van assistir més de 600 Land Rover segons l’organització de l’equip de les Comes, una xifra extraordinària.

A més, del grup de Land Rover Històrics van participar 85 persones que, sumades a la resta de persones que van assistir a l’esdeveniment, van fer que les xifres de participació es disparessin.

De tots ells, voldríem destacar al francès René Metge, guanyador del Dakar 1989 amb un Land Rover i a Josep Maria Servià, guanyador de la seva categoria del Dakar amb un Rang Rover.

Itinerari i activitats

Per començar, tots els Land Rover clàssics feien l’entrada plegats al recinte el dissabte per, tot seguit, gaudir de l’esmorzar que els havien preparat. A continuació, amb les piles carregades, van tenir una estona lliure per poder fer diferents activitats: mentre que alguns van voler participar afegint-se a la cua de cotxes que volien fer els organitzadors  del serrat més alt  de la finca,  el Puig a 612 m d’altura, els altres van triar fer rutes, trial 4×4, tirolines, rocòdrom, cursets de conducció, visitar estands d’accessoris, veure la demostració de Land Rover radio control…

Aquest temps d’oci va servir per passar una bona estona d’entreteniment i esperar fins al dinar, mentre que la canalla també va poder fer altres activitats com els cotxes i patinets elèctrics, els castells inflables, diversos jocs i manualitats i moltes coses més.

Durant la tarda i ja després d’haver dinat, els que continuaven a la zona van seguir gaudint de les diferents activitats fins que, cap al vespre, es feia una conferència que aquest any anava dirigida al 70è Aniversari de la marca Land Rover. Es va tractar d’una xerrada molt interessant, per conèixer més aquesta marca i petites històries, i tot anava acompanyat d’una oloreta d’arròs que s’oferiria als oients per sopar, gentilesa d’en Pep Vilà, propietari i organitzador del certamen. Seguidament i per acabar d’arrodonir el dia, els assistents van poder gaudir d’un concert.

L’endemà, el diumenge, durant el matí tothom es va reunir de nou i  es va procedir a seguir el mateix que el dia anterior, amb la diferència que, en arribar a la zona d’estacionament, esperava en Pep Vilà per informar que a les 11 h els reunia allà. Amb aquesta dada i amb ganes de saber què succeiria, els participants van fer algunes activitats, van esmorzar i, finalment, l’hora assenyalada va arribar.

A les 11 h tots estaven esperant a la zona indicada per fer una ruta amb els clàssics com a protagonistes amb els 5 SI al capdavant, els models més antics de la marca. Els conductors van fer la ruta, que passava pel mig de la zona d’estands, i van enfilar per algunes pistes aptes per aquests vehicles, recorrent uns kilòmetres sense cap dificultat i acabant a la zona d’aparcament.

Per acabar, era increïble veure a la resta de gent que encara quedava per allà com aquests cotxes els seguien despertant interès i molts es feien fotos i vídeos amb ells. El matí va continuar igual, amb la gent gaudint de les activitats fins a l’hora del dinar i, posteriorment, fins al vespre, quan es va donar per finalitzada la Land Rover Party d’aquest any 2018.

Com sempre, volem agrair la tasca d’en Jordi Jordana, el coordinador de la trobada, que es va encarregar de gestionar els Land Rover clàssics durant tota la Land Rover Party.

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.