Skip links

3a Trobada de Land Rovers clàssics a l’Anoia

Share

Quan ja som al febrer, època de calçots, Històrics va celebrar la III Trobada de Land Rovers clàssics a l’Anoia el passat dissabte dia 9, la tercera edició d’una sortida que cada vegada agrada més. El dia radiant va acompanyar i va fer que els participants ja desitgin que arribi una nova edició l’any vinent.

El lloc de trobada va ser a Hostalets de Pierola, just davant de la casa del coordinador de la trobada, en Xavier Isart, amb un total de 37 cotxes participants. D’entre tots els 4×4, hem de destacar, pel seu bon estat de conservació, el Land Rover Bombers Tinker 109 d’en Xavi Molero i el SIII 109 d’en Michael Hendrich. També no volem deixar passar l’ocasió de parlar-ne dels més veterans de la marca: el SI 86” d’en Joan Socies i el Minerva 80” d’en Raul Lara. 

Juntament amb els cotxes, van assistir 77 persones, destacant a l’Aleix i la Gemma, vinguts de Balaguer amb el seu Land Rover 109, com les més llunyanes. 

Abans de parlar del recorregut, volem explicar dues anècdotes curioses:

La primera la va protagonitzar el Lluís Bosch, que es va confondre de dia i, en comptes de venir el dissabte, va venir el diumenge amb el seu Land Rover Santana 2.5 B DL 109 Pick-up d’Olot. Això si, no es va perdre tampoc l’esmorzar de Ca la Goretti.

L’altra anècdota de la jornada va ser que el Land Rover del Miquel, que precisament era el més actual, va dir que fins aquí havia arribat i va haver de tornar a casa amb l’ajut de les assistències, tot i els esforços dels companys per tal de poder solucionar l’avaria. Sobre aquest moment volem destacar el detall que van tenir en Pau i el Ferran, que van remolcar amb el seu Range Rover el Land Rover del Miquel i l’Oriol fins a la carretera més pròxima, per tal de facilitar el rescat, detall que des del club valorem molt. Un 10 pels dos, moltes gràcies per la vostra mostra de companyonia!

Itinerari

El recorregut pels camins forestals va ser un dels atractius de la trobada d’aquest passat dissabte, ja que era tot un plaer gaudir de les vistes de la zona. A més i com ja hem dit, el dia va ser radiant i les pistes tenien poca dificultat, fet que les mecàniques antigues i els conductors agraeixen molt.

La travessia va transcórrer pels municipis d’Hostalets de Pierola, Castellbisbal i el Bruc, visitant aquests majestuosos indrets de Catalunya i fent que alguns dels participants els descobreixin. En finalitzar el recorregut, en Joan Carles Restori, fotògraf oficial del Grup Land Rover, va immortalitzar el moment amb les muntanyes de Montserrat com marc de fons. Una foto de postal.

En aquesta trobada no va haver-hi dinar amb tot el grup, però tothom va gaudir d’un grandíssim esmorzar, una vegada fetes les inscripcions i abans de començar la ruta, al Bar Restaurant Ca la Goretti. 

Com sempre, volem agrair el treball als coordinadors de la trobada, amb el Xavi Isart al capdavant i amb un equip format per la Teresa Reverte, la Dolors Ventura, la família Rigol, el Joan i el Jordi Jordana, i també agrair als ajuntaments per facilitar-nos tots els permisos necessaris. Moltes gràcies a tots!

Joel Araque Nieto

Fotos: Joan Carles Restori

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar