Skip links

Lestradole 2020 land Rover

Share

Des de fa prop de deu anys, una petita expedició de persones del Club ens adherim a la sortida pel sud de França Lestradole. Aquesta és únicament per a Land Rovers amb ballestes. Cada any, l’organitzador Antoine  ens sorprèn amb nous camins, espectaculars vistes, com pot ser la del Pont Millau, i passem entre uns boscos màgics que recorden més els països bàltics que no pas el sud d’Europa, paisatges que normalment trobem enfarinats.

Aquest any, donades les altres temperatures que estem patint i com va passar també fa uns anys, hem trobat només fang. A més, com ja és tradició, el dissabte sopem amb la companyonia i el caliu de les persones que ja comencem a reconèixer bé arran dels anys que portem trobant-nos-hi. Aquest sopar és especial perquè amics de l’organització preparen plats tradicionals de la zona, com l’aligot. Aquest any no ha estat menys i, amb l’ajuda del Lluís i algun que altre pinxe, hem aconseguit sorprendre tothom amb una gran paella.

Ara bé, la gràcia d’aquesta sortida no és només els camins impressionants, estrets i malparits on, malgrat tenir experts conductors als nostres volants, any rere any algun de nosaltres sempre ha acabat encallat, fos en fang o en neu, fos un serie IIA o un Discovery (sabem que el Discovery no té ballestes, però ens vam colar amb un somriure i alguna mala cara… hahaha). La gràcia és també el caliu de compartir esmorzars amb tot el grup en la petita sala que ens facilita l’ajuntament de Lestrade et Thouels.

Allà, alguns dels companys ens ofereixen begudes artesanes pròpies, que s’aproximen més a Valvoline que no pas a begudes espirituoses, compartim somriures per retrobar-nos un any més i recordem els cotxes que hem hagut de rescatar, mentre veiem els vídeos de l’any anterior.

David Lerin.

Fotos David i Altés.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar