Skip links

Trobada de Land Rovers Clàssics a la Coma

Share

Trobada de Land Rovers Clàssics a la Coma.

25 i 26 de maig 2024.

Uns 40 aficionats als Land Rovers Clàssics, es van reunir a la Vall de Lord (Solsonès), per gaudir de la 18a Trobada de Land Clàssics, on els principals atractius van ser l’ambient, les rialles, la gastronomia i les rutes amb els 4×4.

L’activitat començava el dissabte de bon matí, amb un esmorzar de forquilla, seguidament una ruta que no va faltar de res, pista fàcil en l’inici per arribar a una trialera molt malmesa i amb un pendent molt pronunciat que a més d’algun no va poder gaudir de les bones vistes… fins al cap d’una estoneta.

El dinar va ser a Gósol, a l’hostal cal Francisco, amb la panxa plena els “landroveros” s’ho van prendre amb calma fins a arribar a Josa del Cadí, després de tastar els productes locals van pujar a dalt de l’església i la roca foradada per immortalitzar el moment. A Tuixent, hi va haver una visita el museu de les “Trementinaires” i el jardí Botànic.

De tornada cap a Sant Llorenç de Morunys, es va produir un dels moments emotius del dia, quan els participants es van aturar amb els seus vehicles per saludar en Ricard de Cal Joan del Batlle, ja que ell va ser l’impulsor d’aquesta trobada i que va coordinar amb èxit durant quinze anys. Un aplaudiment pel Ricard.

El diumenge, la ruta va transcórrer pel Port del Comte, ja us podeu imaginar que les vistes van ser esplèndides. El Restaurant Cap del Pla de Lladurs finalitzava la reunió amb un suculent dinar que ens va preparar Carme.

Voldríem agrair a tots els participants la seva presència i en especial en Pierre i la Pascale, vinguts de Sant Julien, França, on van haver de fer uns 640 km amb el seu Land Rover per arribar el Solsonès i en Joan Fatsini de Paüls, de les Terres de l’Ebre.

Des del club, volem felicitar els coordinadors, la Tere per tota la logística i en Jordi Jordana i els seus ajudants, Joan i Jesús per escollir sempre els millors camins.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar