Skip links

4a Trobada de Mazda MX5

Share

El 2019 avança a passos agegantats i, novament, a Històrics vam poder gaudir d’una nova sortida aquest passat dissabte 2 de març, amb la 4a Trobada de Mazda MX5 amb la concentració al Bar Restaurant Cal Xavi, Callús, com a punt de sortida.

Encara que només és la 4a trobada d’aquest grup de cotxes, va ser un èxit de concentració, amb 12 mazdas juntament amb 22 persones participants amb ganes de conduir i de provar els seus automòbils per indrets desconeguts. D’entre totes aquestes 22 persones assistents, el més jove va ser en Jordi Lecha, amb un mazda MX5 NA.

Itinerari i detalls de la sortida

A qui li agrada el món del motor i la conducció, no hi ha res millor que perdre’s per carreteres poc transitades i de revolts, desconnectant per una estona dels temes quotidians que envolten el nostre entorn.

Però, si a més a més, ho fa amb un cotxe descapotable, envoltat d’uns paisatges  immillorables, amb un grup de companys que també comparteixen les mateixes sensacions i, si a més a més, el cotxe del davant o el del darrere són models com el seu, es converteix en una passada i una experiència brutal.

Doncs bé, aquest va ser el pensament que van compartir els 22 participants durant aquesta 4a Trobada de Mazda del dissabte.

El lloc de sortida era, com deia al principi, el Restaurant Cal Xavi de Callús, des d’on els 12 mazdas participants iniciaven la ruta en direcció cap a la Bassella, encapçalats per l’MX5 d’en Genis Mañas, que tenia al seu costat al guia i coordinador de la trobada, en Jordi Jordana.

El primer sector del recorregut va passar per Cardona, Montmajor i, aprofitant que era dissabte de Carnaval, el grup va passar per la ciutat de Solsona, a on el Carnaval és una gran tradició.

Un dels atractius de la sortida era la visita al Museu de la Moto de Bassella, reconegut com un dels millors d’Europa, ja que s’ha convertit en un referent per a tots els amants del motor i en una parada obligatòria en la ruta cap Andorra. Com no podia ser d’una altra forma, aquesta visita va agradar molt a tothom i va ser motiu de comentaris durant la resta del dia.

Al segon sector, en canvi, els revolts van tornar a ser els protagonistes, i els roadsters es van trobar com peix a l’aigua, aprofitant també que el dia acompanyava amb una temperatura ideal per l’època de l’any.

Finalment, el dinar de la trobada va tenir lloc al Restaurant Ca l’Agustí, a Cambrils dels Pirineus. Precisament, en una de les taules d’aquest restaurant, els participants ja parlaven de fer molt aviat, també un dimecres Mazda, per què no?

Com sempre, volem agrair el treball realitzat pel sempre impecable Jordi Jordana, el coordinador de la trobada.

Joel Araque Nieto

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar