Skip links

5a Trobada Mazda MX5

Share

Platja? Piscina? Aires condicionats?… NO! Quan tothom pensa diferents formes de superar la calor, a Històrics vam voler gaudir de la 5a Trobada Mazda MX5 el passat dissabte 29 de juny al Mas de la Sala, a Sallent. Una sortida que agrada molt a tots els participants i que ja ha arribat a la cinquena edició.

El total de cotxes que van participar va ser de 15. En aquesta ocasió, hem de comentar l’avaria elèctrica que va patir el Miata de l’Agustí durant la primera meitat de la ruta. En Jordi Jordana i el mateix Agustí van intentar solucionar-la però, malgrat tots els esforços i els contactes que va fer en Jordi per poder trobar el recanvi, no ho va aconseguir i va ser impossible que participés en el recorregut. Tot i això, l’Agustí no es va perdre el dinar i una part de la ruta, ja que el Jordi el va acompanyar en tot moment i van continuar la ruta amb el cotxe d’organització.   

Pel que fa a les persones, en van participar 27, destacant a l’Arnau Mallarac, que va ser el més jove d’edat, vingut de Torelló amb un Mazda NB2. 

També hem de destacar dos moments destacats: 

-Primer un retrobament molt especial, el d’en Ferran Sibila i en Ricard Manuel, que havien anat a l’escola junts i feia 40 anys que no s’havien vist. Això si, ja no portaven les carpetes folrades: un de pilots de Moto Cros, el Harry Everts i Gaston Rahier, i l’altre del grup Punk Rock, Ramones.

-En segon lloc, el que va viure l’Anna Carol durant la primera part de la ruta a Sant Llorenç de Morunys, ja que va poder fer una visita a la casa d’estiu a on feia vacances ara fa 20 anys.

Ruta

Tot i la insuportable calor, el recorregut pel Berguedà i Solsonès va ser molt divertit per la seva varietat de carreteres i la vistositat dels paisatges, encara que la calor va fer que molts participants optessin per posar la capota i posar l’aire acondiciant.   

Finalment, el dinar va ser al Restaurant El Cap del Pla de Lladurs. 

Com sempre, felicitem i agraïm el treball realitzat al coordinador de la trobada, en Jordi Jordana, i a la resta de col·laboradors: el Club MX5.CAT i el Grup Mazda d’Històrics, les dues entitats que, conjuntament, van convocar la sortida. Moltes gràcies a tots!

Joel Araque Nieto

HISTÒRICS

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar