Skip links

7è Motos Clàssiques a Casserres

Share

Si el dia 13 vam tenir la 29a Trobada de Porsches a la Cerdanya, Històrics no s’atura i el diumenge 14 de juliol va ser la 7a Trobada de Motos Clàssiques a Casserres, amb la Plaça Santa Maria de Casserres com a lloc de trobada.

En aquesta ocasió, van participar 22 motos, entre les quals volem destacar algunes de les motos italianes, com la Ducati Road 250 de l’any 1975 d’en Joan Gros, de les Masies de Roda; la Ducati 24 hores, de l’any 1974, d’en Lleonart Barniol de la Valldan, a Berga (aquesta Ducati és una moto molt especial pel Lleonart, ja que era propietat del seu pare); i la Iso 125, de l’any 1961, d’en Lluis Costa, de Casserres.

Pel que fa a les motos nacionals, les marques Ossa i Bultaco van ser les protagonistes, a on es podia apreciar la diferència de les motos restaurades i les motos d’origen, ja que es podia veure la diferència de les ben conservades amb el pas dels anys i que no han necessitat cap mena de restauració.

També destacava la moto amb sidecar KMZ, de l’any 1968, d’en Pere Vendrell, amb tres ocupants.

També hi havia motos més actuals, com l’Honda CBR 600 F d’en David Amat, i la Yamaha TDM 850 d’en Ricard Teixidó, tots dos procedents de Vallbona d’Anoia; i la Royal Enfield  Bullet 500, del nostre veí de Cal Rosal, en Josep Cunill.

Juntament amb les motos, van assistir 27 persones. D’aquestes 27, volem parlar d’en Marcel Casals, que va participar amb la seva Cagiva Elefant, estrenada fa 29 anys. En Marcel va ser un dels herois del cap de setmana, ja que va fer un cap de setmana complet al Club Històrics, participant el dia abans també a la sortida de Porsches d’estiu.

Itinerari

La ruta va tenir dues parts: la primera va ser de Casserres fins a Cal Rosal, a on el grup va fer una aturada per fer un esmorzar molt complet al Restaurant Sol i Cel.

A continuació, i guiats en tot moment per l’Arcadi Tarrés i la seva Bultaco Metralla de l’any 1962, es van dirigir cap a la Masia de Canudes, conduint per carreteres secundàries de la comarca,  per finalitzar la jornada amb un vermut i una tertúlia que serveixen per  seguir enfortint els nostres vincles en vers l’afició.

Com sempre, volem agrair, una vegada més, el seu treball a l’incombustible coordinador Jordi Jordana que, amb aquesta sortida, són ja 7 edicions d’una trobada molt familiar.

Joel Araque Nieto

Comunicació Històrics

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar