Skip links

Trobada de Motos Clàssiques a Casserres

Share

Trobada de Motos Clàssiques a Casserres, una sortida per Recordar.

30 de juny de 2024

Aquest passat cap de setmana, el tranquil poble de Casserres ha estat l’escenari un cop mes de la trobada de motos clàssiques organitzada pel club HISTÒRICS . L’esdeveniment ha reunit 30 motos històriques i unes  35 persones, apassionades pel món del motor i la nostàlgia de les dues rodes.

Les estrelles de la trobada han estat sens dubte les marques nacionals que han marcat una època daurada en la indústria motociclista catalana. OSSA, Montesa i Bultaco han brillat amb llum pròpia, mostrant models conservat com restaurats amb una cura meticulosa que transportaven els assistents a les dècades dels 60 i 70, quan aquestes marques dominaven els circuits de competició i els camins del país.

A més de les joies locals, l’esdeveniment ha comptat amb la presència de marques estrangeres que han deixat empremta en la història del motociclisme. Models emblemàtics de Ducati, Norton i Harley Davidson han fet les delícies dels assistents, oferint un contrast fascinant entre l’enginyeria i el disseny europeu i nord-americà. Aquestes motos, amb les seves línies elegants i motors potents, han estat el centre d’atenció, evocant la mística de la velocitat i la llibertat.

L’ambient de la 11a Trobada  ha estat immillorable, amb una combinació perfecta d’admiració pel patrimoni motociclista i un esperit de germanor entre els participants. Els membres del club HISTÒRICS han demostrat una vegada més la seva passió i dedicació, organitzant una jornada que ha estat molt més que una simple exposició de motos; ha estat una celebració de la història i la cultura del motor.

Aquesta matinal no només ha permès als amants de les motos clàssiques gaudir de les seves màquines preferides, sinó que també ha servit per a estrènyer llaços entre persones que comparteixen la mateixa passió. Els assistents joves i veterans  han pogut intercanviar experiències, consells de restauració i històries personals, creant un ambient de comunitat que és el veritable esperit de les trobades del Club Històrics.

Un cop esmorzats, en Quico Cruellls ens va convidar a participar el pròxim 28 de juliol a la trobada de motos antigues i cotxes clàssics a Prats de Lluçanesa i el Valentí Ribalta membre de l’organització de la Fira de l’Espunyola ens va recordar que reservéssim les dates del 3 i 4 d’agost.

Tot seguit una ruta escènica que va portar els participants per carreteres pintoresques, destacant el paisatge espectacular de la nostra comarca del Berguedà.

Després de la ruta,  finalitzàvem la trobada a la Masia de Canudes, on van gaudir d’un vermut de germanor.

Des del Club, voldria expressar el nostre sincer agraïment als organitzadors Jesús Puig, Arcadi Tarrés i en Joan I Jordi Jordana. Als participants, gràcies per la vostra assistència i per contribuir a l’ambient excepcional. La vostra passió per les motos clàssiques ha fet d’aquest esdeveniment sigui imprescindible al nostre calendari.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar