Skip links

12è Dimecres Porsche

Share

Aquest passat  dimecres, dia 20 de desembre, Històrics va  fer l’últim Dimecres Porsche de l’any.

Aquest ha estat el 12è dimecres i hem continuat amb la tònica d’aquestes sortides, fer uns quilòmetres per carreteres poc transitades i ideals per gaudir de la conducció. En aquesta ocasió  hem passat per trams mítics de ral·lis de la zona, on destaquem la carretera de Sant Fe del Montseny.

A més de gaudir dels seus revolts, hem pogut contemplar la vistositat del parc, amb  la seva vegetació tan diferent degut a les seves diferències d’humitat i temperatura. A la part baixa hem trobat l’alzinar i les rouredes i, mentre ens enfilàvem amb els cotxes sobre els 1000 metres, trobàvem les fagedes i les avetoses. Tot un espectacle ecològic en aquestes contrades.

Després d’un reagrupament per estirar les cames, ja no vàrem parar fins arribar a Tona,  on al Restaurant la Ferreria dinàvem tots junts, amb la companyia d’en Jordi Jordana que no es va voler perdre aquest últim dinar dels Dimecres Porsche.

Qui no s’ha perdut cap dels dimecres realitzats ha estat en Pep Roca, qui ha estat la majoria de vegades el participant que s’ha hagut de desplaçar de més lluny. Però pel proper dimecres 15 de gener, en Pep serà el primer de tornar a la feina, ja que el dinar el farem a casa seva, al reconegut Restaurant el Racó d’en Pep, a la població de Sant Gregori, a tocar de Girona.

Gràcies a tots per participar i que les Festes de Nadal ens retornin els valors de la infància: somnis, il·lusió, sinceritat, pau, iniciativa i alegria.

Bones festes i feliç 2020!

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar