Skip links

34a Trobada de Porsches

Share

Si la setmana passada els descapotables sortien a la carretera, aquest passat dissabte 29 de gener eren els porsches els protagonistes en la trobada d’hivern del grup.

Tot començava al Centre Porsche de Girona. Durant les acreditacions, els participants podien gaudir de les instal·lacions, dels cotxes exposats i d’un esmorzar de benvinguda. També es va obsequiar els 50 cotxes assistents amb un detallet per gentilesa del concessionari que, per cert, va ser escollit el millor Centre Porsche de la península l’any 2021. Felicitats Rosa i Marc per aquest èxit i moltes gràcies per la vostra acollida.

Seguidament, iniciàvem la ruta per grups. En Ramon Carbonell capitanejava el primer grup i en Jordi Pijuan la resta. Cal dir que les noves tecnologies han substituït el tradicional roadbook de paper i, a poc a poc, ens anem habituant a aquestes aplicacions que ens permeten més llibertat i eficàcia a l’hora de seguir la ruta, tot i que encara a vegades ens poden donar un ensurt d’interpretació i fer una volta que no volíem.

Per cert, molts dels participants van felicitar el coordinador Josep Mata per la ruta escollida, tant per la seva vistositat com per les carreteres divertides i adequades per aquests esportius.

Pel que fa a els cotxes participants, una altra vegada la varietat va ser la tònica. Tot un contrast entre el 356 pre A de l’any 1954 amb 55 CV de potència d’en Rubèn Bastida envers el GT2 RS amb 700 CV de l’andorrà Josep Coma.

Pel que fa als 70 porschistes, també podríem parlar d’una gran varietat. L’Eva, el Dani i la Sofia eren els més menuts de tota la colla, separats amb els més veterans pràcticament els mateixos anys que han passat entre que la marca va fabricar els models 356 fins ara. Possiblement, quan d’aquí a uns anys tinguin llicència de conduir i participar en alguna sortida amb els cotxes dels pares, hauran de compartir carretera amb cotxes híbrids, elèctrics o altres energies… el temps dirà.

Un menú exquisit a casa del nostre amic i porschista el Racó d’en Pep. Finalitzàvem la jornada i, mentre preníem el cafè i la tertúlia, fèiem la rifa. Les ulleres de sol del club van ser pel Rubèni pel Martí; la placa dorsal commemorativa de la jornada, per en Bru; els productes pels vehicles, gentilesa de Royal-Detail, per en Jordi Pijuan; i un assortit de xocolates i cerveses artesanes de la Fundació Casa Dalmases, per a la Maite.

Gràcies a tots per participar, a la Joana, en Pep i tot l’equip del restaurat i en especial a la Maite, en Jordi Pijuan, en Ramon Carbonell i en Josep Mata per la seva bona feina.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar