Skip links

9è Dimecres porsche

Share

Una gran majoria dels socis del nostre club som d’una generació que tenir vehicle i conduir ha estat una de les passions de la nostra vida. Tots tenim ben marcada encara la data en la que vam obtenir la llicència per poder conduir i quin va ser el nostre primer cotxe. Per això, a la que tenim la mínima oportunitat, l’aprofitem per gaudir-la i no deixem passar el moment per sortir. I això és el que van fer els 16 porschistes, aquest dimecres 18 de setembre de 2019.

El lloc de trobada d’aquest #dimecresporsche va ser Tona. En Josep Mata ens havia preparat un recorregut molt tècnic fins arribar al lloc del dinar.

Però abans d’arribar al Restaurant La Vil·la de Corcà, lloc previst per l’àpat, calia fer tots els kilòmetres dels trams que ens havien preparat, dels campionats de ral·lis de la zona del Montseny i el Gironès. A destacar el bon dia i la vistositat dels paratges per on anàvem circulant, sobretot la baixada del tram de Sant Grau que ens portaria fins la carretera de Tossa de Mar / Sant Feliu de Guíxols. Unes vistes espectaculars!

Un cop dinats, la tertúlia tot prenent el cafè és la protagonista, ja que és el moment d’anar fomentant l’amistat entre el grup i fer plans pel pròxim dimecres que serà, si tot va bé, el 9 d’octubre.

Galeria de fotos #dimecresporsche

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar