SANT CRISTÒFOL SOLSONÉS

89a Benedicció de Clàssics a Solsona   

 El passat diumenge 8 de juliol, el grup Històrics es va reunir a la Plaça del Camp, a Solsona, per la 89a Trobada Benedicció de Clàssics a Solsona. Com és habitual durant aquestes setmanes del mes juliol, vam tenir la sort que el sol i la calor ens van acompanyar tot el dia, fent de la sortida un nou esdeveniment genial.

 Com sempre, va ser un èxit d’assistència i vam tornar a superar les nostres expectatives, amb 40 vehicles participants i 83 persones en total. De tots ells, ens agradaria destacar el Volkswagen Karmann Ghia, de l’Òscar Pratginestos, de l’any 1970.

 

 

 

 

 

 

L’hora de la quedada a la Plaça va ser de 9.00 a 10.30 hores i, una vegada tothom va arribar allà, vam treure els entrepans, les pastes, les begudes i els cafès per esmorzar al costat dels cotxes. Posteriorment, a les 11 hores, ja va començar l’activitat.

 El primer de tot va ser la foto-ruta, que constava d’un full amb 4 fotos. En aquestes imatges, s’havien de completar els cartells, ja que faltaven lletres a la descripció i, també, 5 fotos de llocs que els participants havien de posar el nom d’on eren. Va ser un exercici molt divertit i difícil, tal com ho demostra el resultat, ja que només 5 persones van aconseguir completar-ho bé: en Rossend Vila, en Toni Agreda, en Josep Maria Soler, en Josep Capsada i en Joan Jordana. Un aplaudiment ben fort per tots ells!

 Després d’aquesta prova, la ruta va arrencar des de la Plaça del Camp cap a Cirera, passant per Montpol i girant cap a Querol. A continuació, el grup va poder conduir per Castellar de la Ribera i deixar enrere la Collada de Clara i la Torregassa fins a pujar al Castellvell. Allà et timbraven el full de foto amb el timbre del club i, tot seguit, es tornava a agafar el mateix camí per retornar al punt de partida.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La benedicció

 Quan va arribar tot el grup de cotxes i eren les 13.00 hores, va tenir lloc la benedicció dels nostres vehicles: el mossèn es va posar damunt un camió MAN més que clàssic i, des de dalt, va beneir tots els cotxes, els clàssics i els camions actuals d’un en un. Un cop feta la benedicció, alguns van tornar a casa seva mentre que, d’altres, es van quedar per dinar conjuntament.

 Abans de finalitzar, hem d’agrair el treball als col·laboradors i als organitzadors, que són els següents: en Sergi Castaño , i en Juan Carles Espluga per part d’Històrics Solsonès; naturalment, això no hagués estat possible sense l’ajut d’en Jordi i en Joan Jordana i la col·laboració de Celsona, GS: PREMIUM, IM CARS, AUTOMÒBILS I SERVEIS SOLSONA.

 Moltes gràcies a tots. Ens veiem l’any vinent!

 

 

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.