Skip links

500.000

Share

El nostre canal de YouTube Autos Històrics ha arribat a les 500.000 visualitzacions.

El canal del nostre club Històrics, ha superat la xifra de 500.000 visualitzacions en el segon cercador més utilitzat del món. Aquesta xifra a YouTube és pràcticament insignificant, ja que hi ha milers de canals que amb un sol vídeo ja superen el nombre de visites aconseguit per nosaltres, però en l’àmbit de canals de Clubs de vehicles clàssics o associacions això ja és una altra cosa. Aquí el Club Històrics és un referent, ja que som amb diferència el canal d’un club amb més vídeos, més subscriptors i més visites de l’estat espanyol.

Com va néixer el nostre canal.

El nostre canal va néixer en el moment que vam haver de compartir un vídeo del resum d’una de les nostres concentracions. Va ser la trobada de Sant Pere dels Arquells. Teníem el costum que, quan finalitzàvem una sortida, sempre fèiem un petit resum, un article i fotos. En aquesta trobada era la primera vegada que editàvem un vídeo recapitulació de la diada. Ho volíem compartir amb els participants i la resta de socis de club, però per WhatsApp no ho podíem enviar perquè pesava massa.

Un company informàtic va dir que havíem de pujar el vídeo a YouTube i compartir l’enllaç, d’aquesta manera arribaria a tots.

Aquest dia, el 17 de setembre de 2013, naixia el nostre canal.

La nostra evolució.

El club cada any creixia en el nombre d’activitats i així també en nombre de vídeos. Només en el 2019, l’entitat  va realitzar 65 activitats i la majoria amb reportatge visual, d’aquesta manera augmentàvem el nombre de vídeos, visites i subscriptors.

Al canal hi ha reportatges de gairebé tots els grups de club: BMW, clàssics esportius, descapotables, italians, Lancia, Land Rover, Mazda MX5, motos clàssiques, dimecres Porsche,  Multimarca 4×4, Porsche, Seat 600, Suzukis 4×4, vehicles militars i també hi ha una llista dels vehicles dels nostres socis que han volgut compartir la seva experiència.

Els reportatges que en Ramon Tapiolas ens fa arribar de les concentracions a les que acudeix amb el seu Seat 124, també han estat un pas important en la nostra evolució al donar cobertura i difusió en el nostre canal d’esdeveniments de vehicles clàssics organitzats per altres clubs i entitats. Així, a poc a poc ens anàvem convertint en un canal informatiu per als aficionats als vehicles clàssics.

També, en arribar als 1000 subscriptors, hem tingut l’oportunitat de transmetre en directe esdeveniments d’interès, com les manifestacions que s’han realitzat a la ciutat de Barcelona en protesta per la zona de baixes emissions i la massiva concentració anual de club ASR a Lliçà de Vall.

Col·laboradors.

Per descomptat, la col·laboració dels socis ha estat fonamental en el creixement, evolució i difusió del canal, fent-nos arribar imatges de trobades, fires i museus als que assistien. Per això, volem agrair a tots la seva col·laboració: Jordi Jordana, Ramon Tapiolas, Eusebi Estebanell, Enric Badia, Juan Luis Sans Ruspira, Francesc Puig, Joan Anton Enrich, Clara Enrich, Joan Subinara, Josep Grau, Gil Castañé, Pere Serrat, Armand Pérez, Marc Pujol, Marc Pons, Jordi Carreras, Tomeu Darder, Iván Baz, Manuel Fernández , José Manuel Altés,  “Charli” Josep Mª Berenguer, Oscar Pérez, Sergi Batalla, Josep Arqué, Joan Cardús i Xavier Cañabate.

El futur del canal.

Esperem seguir penjant vídeos per tal de difondre els nostres esdeveniments i satisfer les necessitats dels nostres subscriptors. Gràcies a tots pel vostre suport i fins al pròxim vídeo.

Aquest és el rànquing dels vídeos més populars d’aquests mes de maig:

L’àrea geogràfica dels nostres seguidors en els últims 28 dies és la següent: Espanya, França, Colòmbia, Estats Units, Itàlia, Regne Unit, Argentina, Mèxic, Indonèsia i Alemanya.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar