Skip links

11ª Trobada de Suzuki

Share

El passat diumenge 17 de novembre, Històrics va celebrar la 11ª Trobada de Suzuki al Berguedà, amb el punt de trobada a Espunyola, a la ja coneguda Masia de Canudes del Tossalet. En aquesta ocasió, la gent que va assistir comentava que, segurament, era la vegada que venien i que hi era tot tant gebrat i feia més fred a causa de la intensa boira  que hi havia i les baixes temperatures.

Per començar, el grup va procedir  a fer les inscripcions. Tot seguit, van dirigir-se cap el restaurant Cal Parera, el lloc escollit per gaudir d’un gran esmorzar. El grup sencer va quedar encantat amb aquest àpat i, una vegada ben tips, van fer-se la foto de grup prèvia a començar la ruta.

Itinerari

El recorregut va començar dirigint-nos cap a Casa Gomira, posteriorment a Sant Lleïr i Colldarques, per després baixar, agafar la carretera del Pantà de la Llosa del Cavall i anar direcció cap a Sant Llorenç de Morunys. A aquest punt no vam arribar perquè vam optar per girar a la dreta cap a Berga fins a agafar un desviament que ens portaria a Cisquer, Montcalb i a la baga de Solsona.

En aquest punt, quan circulàvem per la font del Pi, ja feia estona que les pistes tenien un gruix més que suficient per gaudir fent alguna virolla, però sense corre cap risc. Això va ser a causa de la quantitat de carreteres nevades.

Després, el grup es va dirigir cap a l’encantador poblet en ruïnes de Peguera , lloc a on en Sergi Malé va patir una petita derrapada pel gel que va acabar amb una punxada en una roda del seu Suzuki Samurai Longbodi. Va ser ajudat per en Jordi Simon i, així, va poder atrapar el grup, que l’esperaven al poblet de Peguera. Des d’allà, van enfilar els últims quilòmetres per arribar a Sant Corneli i finalitzar la ruta.

El dinar va ser al restaurant Santa Bàrbara, on tothom va quedar molt content amb l’àpat que van servir.

Finalment, va arribar l’acomiadament i tothom va comentar que esperava ja la propera sortida. Des d’aquí agraïm a tots per venir i volem fer una menció especial a l’Ana, la punto i pelota (el sobrenom que li hem posat), perquè si ella ve, el riure està assegurat. Moltes gràcies per acompanyar-nos!

Joel Araque Nieto

Comunicació Històrics.

Fotos Jordi Jordana.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar