Trobada de vehicles clàssics a Guardiola de Berguedà

Hi ha res millor que celebrar el dia de Tot Sants que amb una nova trobada? Així ho vam fer a Històrics, que vam aprofitar el passat dijous 1 de novembre per gaudir de la Trobada de vehicles clàssics a Guardiola de Berguedà.

En aquesta localització se celebra, l’1 de novembre de cada any, la Fira de Tot Sants, una Fira Multisectorial on hi ha parades de tota mena i acudeixen principalment la gent de la comarca. Una immillorable oportunitat de passar-s’ho bé i conèixer una Fira diferent. En aquesta edició han participat un total de 31 cotxes.

Com a curiositat, alguns dels cotxes que han participat en aquesta segona edició amb el club Històrics eren, probablement, els cotxes que estaven exposats per vendre a la Fira mercat de la Vila fa 29 anys.

Tot i que l’espectacle d’aquest dia és l’exposició de la Fira, Històrics va organitzar un petit itinerari que tenia una durada de 30 kilòmetres per les rodalies de Guardiola.  Durant la ruta, els participants van poder observar el paisatge d’aquest indret mentre conduïen per carreteres curioses.

Una vegada finalitzada la ruta, no va haver-hi dinar de grup, ja que en aquesta ocasió l’única activitat organitzada va ser només l’esmorzar.

Volem agrair el treball que han fet els coordinadors de la trobada, en Jordi Jordana i en Francesc Puig, per organitzar aquesta sortida, i a l’Ajuntament de Guardiola de Berguedà, que sempre col·labora amb nosaltres perquè tot surti rodó.

Abans de finalitzar, hem de comentar que, tot i que fa un parell d’anys que Històrics ha recuperat aquesta trobada gràcies a les gestions fetes per en Francesc Puig, la Trobada de Guardiola durant el dia de Tot Sants va ser una de les pioneres a la comarca del Berguedà. El propulsor va ser l’Adolf Valldeperes l’any 1989 amb el patrocini de l’Ajuntament i la col·laboració d’Electromecànica Valldeperes, dos ajuts imprescindibles.

Joel Araque Nieto.

Comunicació  Històrics.

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.