TROBADA DE VEHICLES CLÀSSICS

Quines ganes que teníem de poder tornar a anunciar una trobada i retrobar-nos amb tota la colla!! I així ho farem el pròxim dissabte 22 de maig de 2021 al Mas de la Sala de Sallent, a la comarca del Bages.

Després de tant temps, l’objectiu d’aquesta trobada és veure’ns les cares, fer tertúlia, esmorzar o fer un cafè. Hi haurà una ruta per aquells més inquiets que vulguin tornar a fer quilòmetres amb els seus vehicles, amb sortida i arribada al mateix lloc.

També us podrem donar en mà els certificats d’idoneïtat de CO₂ als socis que heu fet els tràmits amb nosaltres i tindrem un moment per poder fer el certificat als que encara no l’heu sol·licitat, ja que el termini per a la bonificació del 2020 s’acaba.

Tot seguit els horaris.

Voldríem destacar als valents de les motos: en Pere Vendrell, en Francisco Sánchez i l'Antoni Fàbregas que, tot i que no va ser un dia molt fred, els 3 amics van haver de superar temperatures de fins a 0⁰ per arribar a l'Espunyola des de Navarcles, el seu lloc d'origen.
.

PROGRAMA:

A partir de les 09:30 h  Vine i aparca el teu vehicle clàssic al Mas de la Sala, situat a la carretera C-16, just a l’entrada que dóna accés al polígon industrial logístic els Plans de la Sala, (sortida 59)  Sallent.

10:30 h. Sortida opcional per carreteres secundàries i poc transitades (Bages, Solsonès i Berguedà).

grup Z-3

En tot moment s’hauran de complir totes les normes sanitàries

SERVEIS:

Restaurant Mas de la Sala.

La zona d’aparcament estarà vigilada en tot moment.

INSCRIPCIONS:

El preu 3 € per vehicle (dorsal commemoratiu + ruta).

Podeu fer la vostra inscripció al telèfon 629 526 800 o bé omplir el formulari d’inscripció abans del dia 21 de maig de 2021.

Us hi esperem!!

Ruta llarga

Ruta curta

Dades del Pilot i Copilot

Dades del Vehicle

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.