Vehicles Clàssics a Casserres

Casserres trobada de cotxes classics

Ja fa uns dies que va començar el nou any 2020 i, a Històrics, vam voler-ho celebrar amb una nova trobada: la Trobada de Vehicles Clàssics a Casserres, una cita imprescindibles pels amants dels cotxes clàssics, el passat diumenge 5 de gener. 

Casserres

Com sempre, la participació va ser un èxit amb 43 cotxes participants i 70 persones. Dels vehicles, podríem destacar els tres Porsches que van assistir: el primer d’en Joan Salines,  d’Igualada; el segon de l’Angel Pujol, de Navarcles; i l’últim, propietat d’en Paco Latre, de Seva: pel que fa a la resta de persones, la gran majora eren de les comarques veïnes i de llocs més propers.

sln
trobada a Casserres
fira a Casserres

La jornada va començar a les 8 del matí del diumenge, amb un esmorzar popular, els beneficis dels quals eren per a la Marató de TV3, acompanyats per un dia esplèndid.

HISTÒRICS
Casserres

Seguidament, les parades de productes artesans, comerços i entitats locals prenien el protagonisme a la plaça Santa Maria, juntament amb els animals de la mostra ramadera, provinents d’explotacions del municipi, i de l’exposició de la maquinària agrícola que alguns dels treballadors locals utilitzaven cada dia. A més a més, els assistents també van poder gaudir de la mostra dels cotxes clàssics, un atractiu que tothom va destacar.

productes-artesans
reis fira a Casserres
fira de Casserres

A mig matí, l’espectacle va continuar amb una exhibició de tall amb moto serra, a on els talladors feien figures de fusta.  

a on els talladors feien figures de fusta.

També cal destacar el malestar existent entre els participants pel nou impost sobre les emissions de diòxid de carboni (CO2), ja que, pel que respecta els vehicles clàssics, la majoria considera que és totalment injust i això pot deixar la nostra afició molt tocada.

seat 600

En aquesta ocasió, no hi havia recorregut ni dinar, només l’esmorzar i la visita a la fira, i els participants van començar a marxar al voltant de les 12:30 del migdia, preparats per la visita dels reis de l’endemà!

pels amants dels cotxes clàssics

Com sempre, volem agrair el treball als coordinadors d’aquesta primera trobada de  l’any, en Francesc Puig i en Jordi Jordana, i a la resta de col·laboradors: l’Associació de comerciants, amics ramaders i a l’Ajuntament de la Vila. 

Moltes gràcies a tots i esperem que aquest 2020 sigui increïble!

Joel Arque Nieto

Comunicació Històrics. 

mini rial

vídeo trobada

propera sortida grup LAND ROVER

ruta de land rover santana historicos
Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.