Viatge increïble, vacances úniques.

Aquest mes d’agost vaig fer un viatge per carretera a Alemanya amb uns amics i dos Porsche 993, un 993 biturbo del Miquel Llusià i el meu 993 Carrera cabrio. Vull agrair als meus companys de viatge (els germans Llusià i l’Albert de La Torre) el seu suport  i l’haver compartit amb ells un viatge tan i tan especial.

Vàrem visitar els museus de Mercedes Benz, el de Porsche, el Mercedes Benz Classic Center, la Vila Porsche (als afores d’Stuttgart), la fàbrica d’AMG i el super museu de Sinsheim. I finalment vàrem passar 2 dies complets a l’Oldtimer Grand Prix, al circuit de Nürburgring…. Un viatge increïble i 100% recomanable…. i molt addictiu!! L’any vinent, a tornar-hi!

Seguidament us detallo una mica més cada visita i adjunto unes quantes fotos de tot plegat. Espero que us agradin.

Mercedes Classic Center (Stuttgart)

MB T-80 (caça rècord de velocitat) dissenyat per F. Porsche l’any 1939, 44.000cc,  3000HP, 750 km/h. La carrosseria és al museu MB.

Museu Mercedes Benz (Stuttgart)

El museu de MB és molt recomanable. Hi ha infinitat de vehicles, des dels primers fins als últims, i una gran quantitat de vehicles emblemàtics com les fletxes de plata, F1 i vehicles de curses, motors d’avions, etc. És un museu immens i que val la pena de visitar.

Museu Porsche (Sttutgart)

Museu molt més petit però també molt recomanable. S’hi poden veure des dels primers 356, la rèplica del Porsche 356 número 1 o el Vw-Porsche typ 60 del 1939, model previ a tots els Porsches.

També hi ha la majoria dels cotxes de curses de Porsche des del 906, 550 i 718 com i els emblemàtics 935, 917, etc. I també tots els models de Porsche 356, 911, 959, 964, 993, 996, 997, 991 així com els 914, 924, 944, 928 i 968.

Vila Porsche ( als afores d’Stuttgart)

La vila on varen viure la família Porsche , tan el pare Ferdinand Porsche com el seu fill Ferry. Una casa preciosa i molt famosa pels fans de la marca.

Visita a la fàbrica d’AMG (Affalterbach)

Museu Sinsheim (Steinsfurt)

És el museu de vehicles més bèstia que he visitat mai. És un museu particular que està obert els 365 dies de l’any. L’entrada costa 16 € i us asseguro que val molt la pena. Calculo que hi ha més de 4.000 vehicles, des de màquines de tren antigues, motors de vaixells, de submarins, moltíssims avions militars i civils, tancs, i vehicles molt exclusius que ni els museus de Porsche ni Mercedes tenen, vehicles únics. Mai podeu veure un museu millor, tan complet i variat. A sobre de les naus hi ha un Concorde i un Yakolev. Simplement brutal. Surts marejat de tanta infomació i tanta concentració de vehicles per m2.

Oldtimer Grand Prix 2018 Nürburgring

A principis d’agost de cada any, al circuit de Nürburgring se celebra l’Old Timer Grand Prix, on hi ha un desplegament de vehicles clàssics, de curses, F1 clàssics i resistència, etc. Durant els dos dies hi ha curses de tota mena,  tant amb cotxes dels anys 50 com la Porsche Cup Deutschland. Un plaer poder veure aquests vehicles únics i alhora poder agafar el cotxe propi i anar a rodar (personalment per primera vegada) al circuit antic (el Nordschleife, l’infern verd). Una experiència que tots els amants del motor hauríem de tenir un cop a la vida, com a mínim. Poder rodar en un circuit tan especial, difícil  i perillós i poder veure com t’avancen a tot gas no té preu… S’ha d’experimentar. L’adrenalina a tope.

Finalment, un breu acomiadament i animar-vos a que en algun moment de les vostres vides pugueu fer un viatge tan especial i increïble. 

Jordi Nieto Roma

Setembre 2018

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.