VII Trobada de Vehicles Clàssics al Firal dels Reis de Montclar

Any nou i noves trobades. La primera d’aquest 2019 va ser el passat diumenge 6 de gener: la VII Trobada de Vehicles Clàssics al Firal dels Reis de Montclar. I és que, aprofitant la màgia del dia de reis, Històrics va voler fer una nova edició d’aquesta genial sortida.

El lloc de la trobada va ser a Pla de les Alzines de Montclar, amb un total de 56 cotxes i 2 motos participants. D’aquests vehicles volem destacar la moto BMW R-69 S de l’any 1955, propietat d’en Jordi Roca de Baga. Ell és un autèntic Motard i no el va espantar el fred. També cal esmenar la Vespa d’en Santi Caballol, vingut de Manresa. Moltes felicitats a tots dos i moltíssimes gràcies per venir. 

vespa
bmw-69-s

Precisament, parlant de les persones assistents, diumenge van ser 98 els valents que no es van voler perdre la trobada. D’entre ells, volem destacar en Ramon, la Susana i l’Ariana, que van venir des de Sant Boi amb un Lancia Delta, i l’Ian i l’Isaac González, amb un Seat 600 D, provinents de l’Hospitalet de Llobregat.

Tot i que en aquesta època de l’any, al Pla de les Alzines sol fer molt de fred, el dia va ser espectacular i el grup va gaudir de bon temps, ja que va sortir el sol i no feia res de vent.

fiat-abarth
captura-de-pantalla-2019-01-09-a-les-17.39.25

Com sempre en aquesta trobada, l’equip d’Històrics va habilitar una zona vigilada i reservada al costat de la Fira perquè els participants que van acudir poguessin estacionar i exposar els seus vehicles clàssics.

Mentre els vehicles estaven exposats, els participants podien aprofitar per esmorzar i visitar la Fira, que sempre ofereix una gran varietat de paradetes i maquinària agrícola. Un dels al·licients del dia és l’esmorzar, ja que són d’una qualitat excel·lent i preparats per les diferents entitats veïnals de la zona. Són molts els visitants que s’hi acosten, molts amb motos d’enduro, quads, bicicletes a peu i, fins i tot, a cavall.

vens-de-montclar

Com sempre, volem agrair el treball als coordinadors de la trobada, en Jordi i Joan Jordana, en Jesús Puig, en Francesc Puig i la Teresa Reverter, i també donar les gràcies a  l’Ajuntament de Montclar, que sempre col·labora amb nosaltres i ens faciliten la nostra feina.

Finalment, volem felicitar als organitzadors i expressem que no podíem començar millor la temporada. Fins a la següent trobada Històrics!

Joel Araque Nieto.

Comunicació Històrics.

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.