XXII TROBADA DE PORSCHES

XXII Trobada de Porsches

Arrenquem el mes de juny amb molta feina. Després d’una primera meitat de 2018 amb moltes sortides, aquest inici de mes ha sigut trepidant. Per començar, la XXII Trobada de Porsches el passat 2 de juny, una sortida pels amants d’aquesta marca de cotxe que van gaudir i ja estan desitjant que arribi la següent.

El lloc de trobada va ser l’àrea de servei Repsol de Fonolleres, que també va ser el punt inicial del trajecte, i a on es van reunir 34 vehicles Porsche i 66 persones participants, pràcticament el doble de persones que de cotxes. El punt d’arribada seria el Restaurant Malena de Gimenells.

Dels Porsches, que eren molt variats, voldríem destacar el Porsche 928 S, de l’any 1985, de 310 cavalls amb canvi manual, a càrrec d’en Llorenç Segarra. Tothom va fixar-se en aquesta versió del vehicle, ja que la majoria són automàtics i el canvi manual és poc usual.

Com a curiositat, i abans d’entrar en matèria d’itinerari, hem de dir que la ruta va passar per un parell d’antics trams del ral·li de Catalunya. Aquests quilòmetres, que eren molt tècnics, són el de la Pobla de Cérvoles, a Juncosa, i el del Soleràs, a la Granadella. En aquest últim tram  van fer més de 100 revolts en 10 quilòmetres.

Itinerari

Sortint des del punt inicial de la trobada, l’àrea de servei de Fonolleres, van engegar motors els mítics Porsches i els participants van conduir per diferents carreteres passant  per Cervera, Gramuntell, Montoliu, Conesa i Forès.  En aquest indret, el grup va fer una aturada de 10 minuts per a poder admirar les magnífiques vistes de la Conca de Barberà, un paisatge espectacular.

Una vegada passats aquests 10 minuts, els Porsches van tornar a la carretera, passant per Solivella, Vallclara, el Vilosell, la Pobla de Cérvoles, Juncosa, el Soleràs i la Granadella, a on es va fer la parada de reagrupament. En aquesta nova aturada, els assistents van fer una visita al Museu de l’Oli de Catalunya, que va agradar molt als participants i va ser molt interessant. Finalment, amb la visita al museu finalitzada, es van fer els quilòmetres finals, passant per Sarroca de Lleida,  Torres de Segre i Gimenells, el punt d’arribada. A Gimenells vam fer el dinar, al Restaurant Malena, amb una estrella Michelin.

En Rosendo Rabat també ens va obsequiar amb un magnífic rellotge de la firma MOMODESIGN, que li va tocar al Llorenç Segarra.

Finalment, Històrics vol agrair la bona tasca feta pel coordinador, en Jordi Pijuan Altabàs, en la seva 4a trobada a les terres de Lleida. Moltes gràcies!

https://youtu.be/_P4I9lzYy68

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.