XXIII TROBADA DE PORSCHES, 14 de juliol de 2018

 

Bona participació, una ruta atractiva, un suculent dinar i el bon ambient van ser els principals al·licients dels porschistes de la 23a Trobada d’estiu del passat dissabte 14 de juliol de 2018.
El punt de sortida va ser el Mas de la Sala de Sallent. A les 10:30 sortia el primer grup direcció Berga. En arribar al Collet, enfilaven en direcció a Saldes on començava la ruta que faria gaudir de valent els 44 conductors i els seus acompanyats del bonic paisatge que hi ha entre els pobles de Gósol, Josa del Cadi i Tuixent, malgrat que alguns, pocs, van patir el mareig.
A Ossera es feia el reagrupament i s’aprofitava per fer la visita dels artesans del poble. Volem fer una menció especial als veïns, per l’atenció que van tenir l’atendre a la nostra amiga Cristina pel petit ensurt que va patir.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot seguit començava el segon sector, que ens portaria a la Vella Farga de Lladurs. Per arribar-hi, calia pujar el Coll de Port i el Port del Compte i tornar a gaudir de valent amb els revolts de la carretera, fins arribar a Cambrils, i de les vistes camí a Lladurs.
L’anècdota de la jornada la va protagonitzar el Boxster S de la Fina Bello, que li va agradar tant Ossera que no es va moure del poble fins entrada la tarda, quan el recolliria l’assistència en carretera. També volem destacar el Porsche amb més ocupants, el de l’ Antoni Maeso, amb un total de quatre. Sort que una passatgera de la família tenia només 4 anys i que, junt amb el Jan i el Joan, eren els més menuts dels 78 participants.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El dinar va estar a l’alçada del seu entorn, La Vella Farga de Lladurs. Un cop dinat es va fer el sorteig de la tradicional ampolla de Magnum, de les Caves Agustí Torelló Mata, i el rellotge de la prestigiosa firma MOMODESING. El cava va ser per en Pep Serra i el rellotge per en Juan B Fernández, que li va lliurar el mateix Rosendo Rabat, que per tres sortides va obsequiant amb el rellotge.
Tot això ha estat possible gràcies a la feina de l’equip del Grup Porsche, en Josep Mata, la Maite, en Jordi Pijuan, l’Albert Coromines i els casserrencs Jordi i Joan Jordana.
Per cert, no us perdeu les imatges gravades amb la càmera Gopro que, gràcies a les habilitats de conducció de l’Albert Badia i el seu Boxster, podreu visualitzar en el nostre canal de YouTube Autos Històrics. Aprofito l’avinentesa per aconsellar-vos que hi feu la vostra subscripció.

 

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.