XXIV Trobada de Porsches

Ja és octubre i tenim aquí la primera news del mes! Aquest passat cap de setmana, el primer del nou mes, vam fer la XXIV Trobada de Porsches, el dissabte 6 d’octubre de 2018 a la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou, a Gironella, que va fer de lloc de trobada també.

Com passa cada any, aquesta edició ha tornat a ser un èxit, amb una participació de 51 cotxes i un total de 92 persones que van assistir.

D’entre aquests 51 cotxes, hem de destacar els més antics del grup: els 356 d’en Pep Serra i Michael Hendrich, i el 911 d’en Jordi Nieto.  Pel que fa als participants, hem d’agrair a l’Arturo León, amb un 944 S, que va assistir sent el més jove, i als participants  més llunyans: la colla de les terres de Lleida, que aquest cop eren 6 cotxes.

També ens agradaria comentar l’esmorzar que es va fer abans de començar la ruta, amb botifarres a la brasa, paella d’arròs i cava, i els cafès, que van durar fins que la cafetera domèstica del Ferran va dir prou. A causa de la colla que som, el club ja necessita una cafetera industrial.

La veritat és que la participació podria haver augmentat si no fos per l’absència d’en Xavier Cañabate, que estava ingressat a l’hospital recuperant-se d’una intervenció. Durant el dinar vam tenir un record per ell i, més tard, els seus amics li feien  arribar un missatge d’àudio per WhatsApp per donar-li ànims que va tenir el seu efecte,  ja que en Xavi es va posar molt content.

Itinerari

En aquest cas, el recorregut d’aquesta ruta va ser escollit pel Josep Mata i constava de 134 kilòmetres que passaven per les comarques del Berguedà i Ripollès, visitant diverses poblacions i molts indrets. Aquell dia vam tenir sort perquè el dia va acompanyar i les vistes i els paratges van ajudar que els revols no es fessin tan pesats pels copilots.

Una vegada finalitzada la ruta, va arribar el moment que tothom desitja, el dinar, que va ser al Santuari de Mongrony, una hostatgeria-restaurant situada a 1408 metres d’altitud a Gombrèn, al Baix Ripollès. Aquest Santuari està envoltat d’unes vistes genials, que van fer que la colla agraís al Jordi Jordana per haver escollit aquest lloc tan bonic, ja que la gran majoria desconeixien la zona.

Els afortunats de la rifa d’aquesta trobada van ser molts, ja que en Venanci Pellicer va oferir motxilles i samarretes de la firma (GARAGE & PASSION); la botella de Cava Agustí Torelló Mata va ser per en Miquel Llusià; la panera d’embotits per en Jaume Ribera i el rellotge de la firma MOMODESING per Nacho Paz, que el mateix Rossendo Rabat li va lliurar.

Volem agrair als coordinadors de la trobada el seu trebal: a tot l’equip Porsches al complet, conformat pel Josep Mata, la Maite, la Teresa,  en Jordi i Joan Jordana, en Jordi Pijuan i l’Enric Badia; i als col·laboradors, els veïns de Viladomiu Nou, per facilitar-nos les instal·lacions per l’esmorzar, la Teresa Reverter per fer les botifarres a la brasa,  l’Alfons Sibila per la suculenta paella de peix que va fer, i a en Jordi Carreras,  José Luis Cardona i Joan Garcia per l’ajut de tot el material i gestió de les instal·lacions. Moltes gràcies a tots!

Finalment, hem de destacar que va ser, de nou, una sortida genial, on la visita turística, la ruta, els àpats  i el bon ambient que hi ha al grup dona sentit a continuar treballant i tirar endavant.

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.