XXV Trobada de Porsches

Després de Formentor 2018, una gran trobada de tres dies, i sense estar recuperats encara, el 24 de novembre de 2018 va arribar la XXV Trobada de Porsches. El lloc de trobada va ser el Restaurant El Remei, de Caldes de Montbui.

En aquesta trobada, com passa en tota la resta, la participació va ser més alta que en l’edició anterior, amb un total de 62 Porsches. D’entre tots ells, volem destacar la gran varietat de models de la marca, ja que hi havien des dels primers models, com els 356, fins al model més actual, el GT 3 Touring, que porta un motor 4.0 litres bòxer atmosfèric de 500 CV i una caixa de canvis manuals de sis velocitats, el somni de qualsevol purista.

A més dels cotxes, van assistir un total de 99 persones. Volem destacar la participació de 6 cotxes del club 90nzeMediterrani, encapçalats pel seu president Ino Fuentes; el director de la revista 9onceplus “La revista para los apasionados de Porsche”, el Sr. Stéphane Brossard, cosa que va fer molta il·lusió algun participant, ja que són assidus lectors de la seva revista; i el gerent de Centro Porsche Barcelona, el Sr. José Velasco que, durant el dinar, ens va comentar moltes coses interesants dels Porsches del futur, una llàstima que això no es pogués compartir amb la resta de la sala.

Com a curiositat, en ser la 25a sortia de Porsches, es va fer un pastís amb els logos d’Històrics i de la marca Porsche. Els encarregats de presentar-lo van ser en Josep Mata, en Jordi i Joan Jordana i la Raquel, una participant de la sortida que, donava la casualitat, era també el dia del seu aniversari, moltes felicitats!

Itinerari

En aquesta ocasió, el recorregut va ser de 140 km, on el primer sector era ideal per gaudir de la conducció d’aquests vehicles, i en alguns trams va destacar la boira fins a arribar al  reagrupament a l’Hotel Restaurant Urbisol. El segon sector ens portaria al lloc de dinar, un conegut restaurant a Sant Fost de Campsentelles.

Volem agrair, com sempre, als coordinadors de la trobada, en Rosendo Rabat, Josep Mata, Maite Reverter, Francesc Traserra, Albert Corominas, Jordi Pijuan, Jordi Jordana i Joan Jordana, pel seu excel·lent treball en aquesta XXV edició.

També volem agrair la seva feina als col·laboradors de la sortida, que porten obsequis per rifar entre els participants: Cava Agustí Torelló Mata,  Opticam Sabadell i Diverso Watch Distribution. En aquesta ocasió, els afortunats de la rifa van ser en Josep Palma, que va emportar-se l’ampolla d’Agustí Torelló Mata; les ulleres Porsche van ser per a l’Stéphane Brossard; i el rellotge per en Joan Fontcuberta.

Naturalment, volem agrair a tots els participants la seva assistència, ja que, sense ells, això tampoc seria possible, des del club ens sentim molt orgullosos del bon grup que hi ha. Moltes gràcies a tots!

Joel Araque Nieto.

Fotos: Montse Rotllan i Històrics

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.