XXVI Trobada de Porsches

grup PORSCHE HISTÒRICS

centro-porsche-es

Després de la gran calçotada del cap de setmana passat, aquest dissabte 26 de gener Històrics va continuar amb la seva agenda i va fer la XXVI Trobada de Porsches, una de les més exitoses del grup i que té una gran acollida des de fa uns anys. El lloc de trobada va ser al Centro Porsche de Girona.

van assistir 53 cotxes d’aquesta marca

centro-porsche-girona

Com hem dit, aquesta és una trobada que té molt seguiment i, en aquesta ocasió, van assistir 53 cotxes d’aquesta marca. Entre els vehicles més destacats, hem de destacar els cotxes més clàssics, que van ser els dos Porsches 356; el primer d’en Pep Serra i la Georgina, i l’altre d’en Jordi Nieto, que era la primera sortida que feia amb ell. En Jordi Nieto, a més a més, va explicar que li feia molta il·lusió, ja que és el que li faltava per completa la seva col·lecció particular.

dos Porsches 356; el primer d’en Pep Serra i l’altre d’en Jordi Nieto

porsches-356-ii

En aquesta trobada, la gran varietat de models és un atractiu tant pels participants com per la gent, ja que els poden veure en un primer moment estacionats i, més tard, circulant per la carretera, un luxe per qualsevol aficionat del motor.

Pel que fa a les persones participants, van ser 85 valents que van venir de molts indrets del país. Aquest cop, el més llunyà va ser en Jordi Pijuan, membre de l’Staff, provinent de les terres lleidatanes amb el seu 944 Turbo.

944-turbo

Com a moment destacable del dia (un d’ells), va ser emocionant el brindis que es va fer a l’hora de dinar, ja que feia dos dies que en Josep Mata i la Maite Pedrol havien sigut avis del petit Pau. Benvingut al món Pau i moltes felicitats als avis i als pares de la criatura!

Maite pedrol

maite-pedrol

pep mata

pep-mata

Itinerari

El total de kilòmetres del recorregut va ser de 172 km, que van discórrer per les carreteres del Gironès, Alt i Baix Empordà. Passant pel primer sector, que ens portaria a Flaçà, on passàvem per trams mítics del món dels Ral·lis els Àngels, Santa Pellaia, Romanyà i la Ganga. Els amics dels clàssics de Flaçà ens van reservar estacionament per poder fer el reagrupament i una pausa de 20 minuts, molt necessaris per estirar una mica les cames i intercanviar opinions sobre els primers kilòmetres.

reagrupament-flac

Una vegada descansats i després d’agafar forces per continuar amb el tram final, els conductors van pujar als seus Porsches i van procedir a fer la segona part del trajecte. En aquesta ocasió, el segon sector va ser un recorregut més tranquil i molt atractiu pels acompanyants, ja que cada raconet semblava una postal d’aquelles que es poden adquirir a les botigues de souvenirs.

ruta
ruta-sortida

El dinar va ser a l’Hotel Peralada Wine Spa Golf, a on tant la sala, l’entorn, el servei i el menjar van ser d’una qualitat altíssima. Tot feia molt de goig, la sala era plena i l’ambient al grup Porsche és immillorable.

Tot i que va col·laborar l’Staff (Jordi Pijuan, Jordi i Joan Jordana) al complet, voldríem destacar un cop més la feina d’en Josep Mata, amb l’ajut de la Maite, ja que va ser una jornada excel·lent.

hotel-golf-peralada
dinar

També volem donar les gràcies al Centro PORSCHE Girona, a les atencions rebudes a càrrec d’en Marc Martin (Departament  Comercial) i l’esmorzar molt complet que ens van oferir. Moltes gràcies a tots!

Joel Araque Nieto

Fotos: Montse Rotllan, Montse Jorba i Joan Anton Enrich

centro porsche girona

logo-porsche-girona-app

diverso

diverso-watch-

XXVI Trobada de Porsches

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.