XXVII Trobada de Porsches

porsche-gts

L’últim cap de setmana d’aquest mes, el del 30 i 31 de març de 2019, Històrics va fer una nova sortida de vehicles pels amants del motor, la XXVII Trobada de Porsches Primavera amb una quedada a l’Hotel Mas La Boella, un oasi de tranquil·litat en un entorn únic. La Boella és un complex que es troba enmig d’una finca de 110 hectàrees d’oliveres i jardins, una bellesa pels ulls.

El total de porsches participants va ser de 42, destacant dos dels més veterans, el 911 2.4 E Targa  de l’any 1973, propietat d’en Carlos Silvan, i el Porsche GT3  de l’any de 2000 d’en Xavier Arxe. Pel que fa al total de persones, van ser 72 els participants que no es van voler perdre aquesta cita.

Aquesta sortida va tenir diverses parts al llarg del cap de setmana, començant per l’arribada dels participants a les instal·lacions de La Boella el divendres 29.

911-2.4-e-targa
porsche-gt3

El dissabte al matí, després d’esmorzar i amb les piles carregades, la totalitat dels components del grup Porsche van completar la ruta programada per la comarca del Priorat: 180 kilòmetres per gaudir de la conducció i els bonics paratges que hi ha a la zona. Aquest cop, però, no tots els acompanyants van fer la volta, ja que l’organització va oferir a les senyores que no volguessin fer els revolts una visita a la ciutat de Reus, una bona alternativa per conèixer la ciutat. El gentleman, en Joan Ramon Giménez, va ser l’encarregat que a les dones no els hi faltés cap cosa durant aquesta visita.

Més tard i després de finalitzar el recorregut, el grup es va dirigir a La Boella, a on va tenir lloc el dinar. El bon temps que feia va permetre poder fer l’aperitiu al jardí i gaudir d’un entorn molt bonic.

718-boxster
CAMARA GT3

Després del dinar es va fer el tradicional sorteig, de qui van sortir premiats en Francesc Fajula, que li va tocar un dinar per a dues persones a La Boella, i en Ramon Carbonell, que se’n va portar el premi gros, un rellotge ofert per la firma Diverso. Felicitats!

V I F F
R C I R R

L’endemà, el grup, que era ja més reduït, va sortir de La Boella per seguir fent una ruta que els portaria a Sant Sadurní per conèixer com el soci Jordi Edo, juntament amb la seva família, elaboren el seu cava per afició. Aquesta va ser una visita molt familiar que va servir per finalitzar aquesta genial i fantàstica sortida de cap de setmana del nostre club Històrics.

VISITA CAVA
MATA

En definitiva, aquesta 27a Trobada de Porsches va ser fantàstica i, des d’aquí, volem agrair a tots els participants per assistir, a l’equip de La Boella per deixar-nos gaudir de les seves instal·lacions i per les seves atencions, a la Familia Edo per la seva acollida i a en Josep Mata i la Maite per la seva bona tasca amb la coordinació. Moltes gràcies a tots!

Joel Araque Nieto.

grup-porsche-la-boella
Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.