Skip links

8a Sortida de descapotables

Share

Com no podíem tenir un cap de setmana sense una trobada d’Històrics, el passat dissabte 18 de maig, el club va assistir a la 8a Sortida de descapotables, amb el Restaurant Hotel Cal Majoral, a L’Espunyola, com a lloc de trobada.

En total, van participar 26 descapotables de 5 procedències diferents: alemanys, anglesos, italians, japonesos i francesos, encara que el model japonès MX5 va ser el més nombrós, amb 7 cotxes participants.

D’entre ells, hem de destacar, com a més antics, l’Alfa Giulietta d’en Pere Vidal, el Triumph de l’Alejandro Gómez, i els més actuals i potents: el Boxster GTS 981 d’en Josep Pérez i els Alfes Romeo d’en Vicenç Moyano i d’en Manel Serra.

En total, van assistir 39 persones, amb en Miquel Garcia i la Maria Rueda, com els més llunyans,  ja que van venir de Terrades, comarca de l’Alt Empordà, amb un Mazda MX5 NB.

De la resta d’assistents, hem de parlar de la família Gallardo que, tot i anar en un cotxe biplaça, hi anaven tres ocupants, però això sí, un hi era a la panxa de la seva mare. Com que el nadó està a punt de sortir, els seus pares ja anaven preparats per si, amb els sotracs i els revolts, ja volgués sortir del ventre i veure com és la carrosseria del motor Z3 que ben segur escoltava, el motor atmosfèrics de 6 cilindres en línia directa.

Itinerari

La ruta escollida pel Jordi Jordana va agradar molt a tots els participants encara que, aquesta vegada, en Jordi i en Joan Jordana no els van poder acompanyar durant tota la sortida, ja que, en Joan, a primera hora de la tarda, havia de recollir un premi d’un poema dedicat a l’avi Pepet, amb motiu de la diada de Sant Jordi. Moltes felicitats Joan!

En total van ser uns 180 kilòmetres per les comarques del Solsonès i Berguedà. Tot i que les previsions meteorològiques anunciades eren negatives, el temps encara va respectar el grup, i van tenir de tot: sol, boira i una mica de pluja, que va fer que els participants tornessin a posar les capotes als cotxes.

A continuació i una vegada finalitzada la ruta, el dinar va ser a la Fonda Cal Marginet, a La Nou de Berguedà.

Com sempre, donem les gràcies al treball del coordinador de la trobada, en Jordi Jordana, que va fer una ruta novament increïble pels participants.

Com a comentari final, hem de dir que a qui els agrada la conducció i els cotxes, passejar amb un cotxe sense sostre és una sensació i satisfacció genial i, com repetim molt sovint, conduir per bonics paratges i carreteres de revolts, en grup i acabar la jornada compartint taula amb els teus amics és genial, i això fa que sigui un autèntic luxe ser del club Històrics!

Joel Araque Nieto

Comunicació Històrics

Fotos: Xavier Gallardo i #historics365

Descapotables

Share

Descapotables

Últimes entrades al Blog

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar